Zonnewering

Genieten dankzij De Raammeester en Harol

Voor verkoeling en schaduw zorgen op warme dagen? Of misschien wil je wel simpelweg de zon uit je woning houden? Bij De Raammeester hebben we tal van oplossingen voor je in petto. Screens, schermen of zonnewering voor je veranda: wij hebben het. 

In samenwerking met Harol zorgen we steeds voor de meest kwalitatieve zonnewering. Al deze zonneweringen zijn energie-efficiënt en duurzaam. 

Maatwerk in zonnewering mogelijk

Onze vakkundige adviseurs denken met je mee en komen met de gepaste oplossing op de proppen. Maatwerk is perfect mogelijk en je hebt de keuze uit diverse materialen en kleuren. Voor elke woning hebben we de gepaste screens, schermen of andere vorm verduistering.

Ontdek hieronder enkele van onze mogelijkheden, maar weet dat je altijd in onze showroom terecht kan om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben heel wat ervaring in het plaatsen van zonwering en kunnen ongetwijfeld ook jouw project tot een goed einde brengen.

Ramen met witte omlijsting

SC800 – ZIP = voorzetscreen
SC800 – ZIP solar: voorzetscreen op solar
SC900 – ZIP = opbouwscreen
SC1000 – ZIP = inbouwscreen (in spouwmuur

Ontdek in het gamma screens onze nieuwste innovatie: Coolscreen 8 Solar, een compacte doekzonwering die werkt op zonne-energie. De Coolscreen 8 Solar staat voor premium kwaliteit en klassevol design, klaar om elk gebouw maximaal en op natuurlijke wijze te verkoelen. Goed voor de gezondheid, het milieu én de energiefactuur. Harol Coolscreen 8 Solar werkt volledig autonoom het ganse jaar door.

Vanaf januari zal dezelfde screenkast ook beschikbaar worden voor de standaard bekabelde motorisatie.

Coolscreen Solar Detail Open
Coolscreen Solar Exterieur
Groot raam met zwarte, stalen omkadering en uitzicht op de tuin
Sleutel met een sleutelhanger van De Raammeester in sleutelgat
De raammeester

Vraag een gratis prijsofferte aan